Poznati sastavi za večerašnji meč: Švicarska bez najboljeg igrača Andyja Schmida

0
349
Selektori reprezentacija Švicarske i Bosne i Hercegovine prijavili su igrače za večerašnji duel u St. Gallenu u okviru 3. kola grupe 6 kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje će se 2019. godine održati u Danskoj i Njemačkoj.
Odlična vijest za sve naše navijače je što najbolji igrač švicarske i ponajbolji srednji bek svijeta Andy Schmid (165 nastupa, 743 gola za reprezentaciju) neće igrati u ovom susretu.

Selektor Švicarske Michael Suter se odlučio na mlađe igrače, te će protiv naše reprezentacije igrati Winkler, Portner, Blätter, Dähler, Delhees, Geisser, Gerbl, Huwyler, Küttel, Lier, Maros, Meister, Röthlisberger, Rubin, Suter i Von Deschwanden.

Za reprezentaciju BiH će igrati Burić, Tatar, Ahmetašević, Malinović, Mandić, Nuić, Ovčina, Panić, Perić, Predragović, Tarabochia, Terzić, Toromanović, Vegar, Vranješ i Vražalić.

Selektor naše reprezentacije Bilal Šuman je, kao što vidimo, u sastav uvrstio Muhameda Toromanovića koji je povrijeđen i pitanje je hoće li moći pomoći saigračima u ovom duelu.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here